, ,

Fenerbahçe Gaziantepspor Maç Özeti ve Ayrıntıları 20 Mart

21 Mart 2010 Pazar Yorum Yaz


Güiza'yı ayakta alkışlamak istiyorum.Hayret ettim doğrusu,tam 12 den vurdu :D Yazık arada bi atsın ki morali düzelsin.Beşiktaş'ı arkada bırakarak 3.olarak lige devam ediyor.Maçın özeti ve ayrıntıları aşağıda.

Fenerbahçe-Gaziantep


90+3. dakika: Gaziantepsor atağında Zurita savunmanın arkasına uzun bir pas attı, Bilica göğsüyle topu Lugano'ya kazandırdı. 
3 dakika uzatma işaret edildi.

90. dakika:
 Organize gelişen Gaziantepspor atağında ceza yayının önüne topla buluşan Olcan, sağ ayağıyla kavisli bir vuruş yaptı, kaleci Volkan soğukkanlı bir şekilde topu kontrol etti.
89. dakika: Gaziantepspor'da Serdar çıktı, yerine Ahmet Arı girdi.

88. dakika: Fenerbahçe atağını faulle kesen Murat Ceylan sarı kart gördü.
87. dakika: Fenerbahçe atağında Deniz yaklaık 30 metreden kaleye çok sert vurdu, top üstten auta gitti. 

85. dakika: Fenerbahçe atağında Deivid sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına sokulmak istedi ama topa ayak koyan Zürita buna izin vermedi.
83. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topuz oyundan alındı, yerine Deivid girdi.

81. dakika: Gaziantepspor atağında Ivan ceza sahası dışından sağ ayağıyla kaleyi yokladı, top kaleci Volkan'ın kontrolünde auta gitti.
77. dakika: Fenerbahçe çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Hafif sağ çaprazdan Alex kale sahası önüne ortasını yaptı, Lugano kafayı vurdu ama top yandan auta gitti.

74. dakika: Gaziantepspor etkili geldi. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Beto, kaleye çok sert vurdu, topun önüne yatan Bilica kritik bir müdahelede bulundu. 

73. dakika: Mehmet Yozgatlı kısa süreli bir sakatlık geçirince oyun kısa bir süre durdu.

71. dakika: Fenerbahçe'de Özer oyundan alındı, yerine Vederson girdi.
70. dakika: Gaziantepspor atağında Ivan derinlemesine bir pas attı, pozisyonu çok iyi sezen Lugano büyük bir tehlikeyi önledi. 

68. dakika: Ani gelişen Fenerbahçe atağında Güiza ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu ama top yandan auta gitti. 

66. dakika: Organize gelişen Gaziantepspor atağında Beto ve Julio Cesar ceza yayının üzerinde verkaç denedi ama Lugano buna izin vermedi.
63. dakika: Gaziantespor'da Jorginho çıktı, yerine Mehmet Yozgatlı girdi. 

62. dakika: Gaziantepspor'da Zürita yaptığı faul sonrası sar kart gördü.

62. dakika: Fenerbahçe'de topa elle müdahele eden Lugano, sarı kartla cerzalndırıldı. 
60. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahsı dışından çok sert vurdu ama top farklı şekilde üstten auta gitti.

58. dakika: Fenerbahçe atağında Selçuk Şahin savunmanın arkasına Güiza'ya doğru pasını attı, kademeye giren Deumi topun sahibi oldu. 

56. dakika: Gaziantepspor'da Erman oyundan alındı, yerine Julio Cesar girdi.

54. dakika: Mehmet Topuz, Santos'un koşu yoluna uzun bir pas atma istedi ama ahatalı pas yapınca top Gaziantep savunmsında kaldı. 
51. dakika: Kaleyi cepheden gören yerden kullanılan serbest vuruşta, Erman kale içine topu doldurdu, kaleci Volkan çift yumruk topu uzaklaştırdı.

49. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz iki rakibinden sıyrıldıktan sonra kale sahası önüne ortasını yaptı, savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
47. dakika: Gaziantepspor atağında Serdar sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

Fenerbahçe'de Emre oyundan alındı, yerine Selçuk girdi.



İkinci yarıya Gaziantepspor başladı.

Maçta ilk yarı sona erdi. Ev sahibi Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında 1-0 önde. 

Kadıköy'de ilk yarı için 1 dakikalık kayıp zaman işaret edildi.

45. dakika: İlk yarının son anlarında maçta tempo çok düştü. Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü sürüyor. 
42. dakika: Emre Belözoğlu itirazlar sonrası sarı kart gördü. 

40. dakika: Gaziantepspor atağında Jorginho ceza sahası dışından yerden vuruşunu yaptı, kaleci Volkan için kolay bit top oldu. 


38. dakika: Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

35. dakika: Fenerbahçe yine etkili geldi. Güiza'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Alex, çalım deneyince topu kaptırdı. 

32. dakika: Güiza'dan muhteşem bir gol. Sol çaprazda topla bulşan Güiza, yaklaşık 30 metreden harika bir şut çıkardı, topu 90'a astı: 1-0

31. dakika:
 Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahasına kavisli bir orta yaptı ama Özer'den önce savunma topu karşıladı.

29. dakika: Fenerbahçe atağında Dos Santos sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Mahmut çıkarak topun sahibi oldu.

26. dakika: Tribünleri dolduran taraftarlar, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nu verdiği kararlar sonrası tepki gösterdi.
24. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan korner kazandı. Alex, ön direğe ortasını yaptı, Lıgano'yu aşan topu savunma uzaklaştırdı.

23. dakika: Fenerbahçe atağında Özer çapraz pozisyonda yerden vurulşunu yaptı, kaleci Mahmut için kolay bir top oldu. 

21. dakika: Sol köşeden kulanılan kornerde, Olcan kale sahası önüne ortasını yaptı, Gökhan'a çarpan top taca gitti.
19. dakika: Özer'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Santos, çalım deneyince yerde kaldı. Fenerbahçeli futbolcular penaltı itirazında bulundular ama hakem oralı bile olmadı.

17. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan gönül sağ kanattan yerden Alex'e doğru bir pas attı, kademeye giren Olcay tehlikeyi önledi.
14. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Deumi ayak koyarak topu kazandı.

12. dakika: Gaziantepspor atağında Olcan savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama kaleci Volkan zamanında müdahele ederek topu kazandı.
9. dakika: Fenerbahçe atağında Alex, yayın içinden yerden çok set bir şut çıkardı, kaleci Mahmut iki hamlede topu kontrol etti.

7. dakika: Fenerbahçe atağında Santos ceza sahası dışından çok sert vurdu ama top üstten auta gitti.

6. dakika: Gaziantepspor atağında Erman ceza sahası içine ortasını yaptı, Beto'dan önce kaleci Volkan topa müdahele etti.

4. dakika: Kadıköy'de ilginç bir pozisyon. Derinlemesine pasa hareketlenen Andre Dos Santos ceza sahası içinde yerde kaldı ama maçın hakemi devam dedi. Pozisyon sonrası Kadıköy'de hakeme büyük tepki var. 
2. dakika: İlk tehlike Fenerbahçe'den. Güiza, savunmanın arkasına etkili bie pas attı ama kaleci Mahmut Alex'ten önce topun sahibi oldu.
Maça ev sahibi Fenerbahçe başladı.
MAÇ ÖNCESİ
Fenerbahçe Gaziantepsor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe bu hızını ligin sonlarına yansıtamadı ve taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Avrupa Kupalarındanda elenen Fenerbahçe'de hedef Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak.
Ligde geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalarak 2 puan yitiren ve 4. sıraya gerileyen sarı-lacivertliler, bu hafta kendi sahasında ve seyircisinin önünde Gaziantepspor'u yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Cristian ile tedavisi süren Uğur, maçta forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Emre'nin ise oynaması bekleniyor.
 Fenerbahçe'de Bilica, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu, maçta sarı kart görürse, 4. sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Galatasaray ile yapılacak derbi maçta yer alamayacak.
İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 29-10 üstünlüğü bulunuyor.
Taraflar 8 maçta eşitliği bozamazken, Fenerbahçe toplam 96, Gaziantepspor ise 50 gol attı.
Sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Gaziantepspor, Fenerbahçe ile yaptığı son 3 lig maçından 2'sini kazanırken, 1'inde berabere kaldı.
Fenerbahçe, İstanbul'da Gaziantepspor filelerine toplam 56 gol atarken, kendi kalesinde 17 gol gördü.
İki takım arasında geçen sezon İstanbul'da yapılan maç 1-1 bitti.
İŞTE İLK 11'LER
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Deniz, Emre, Özer, Alex, Güiza

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Serdar, Tolga, Deumi, Ivan, Zurita, Murat, Erman, Olcan, Jorginho, Beto

İlgili Kelimeler: Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor Maçı özeti Golleri Video izle , Spor , Fenerbahçe-Gaziantep Maç Özeti İzle
Reblog this post [with Zemanta]

Önemli Not
Bu yazı 21 Mart 2010 Pazar günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.
Etiketler

0 Yorum »

Yorumunu yaz!

Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım.
Soru sormak istiyorsanız yorum bölümüne bırakın.