, , , , ,

Büşra Filmi Fragmanı İzle

19 Mart 2010 Cuma Yorum Yaz


Merhaba,
Yeni filmler artmaya başladı.Şimdide Büşra Filmini ele alalım.Başörtülü bir kızın neler yapabildiğini gösteren(tam anlayamadım)bir film olmuş.Daha izlemek nasip olmadı ama gidebilirim.Bu ay sinema parası acayip olacak :).Şimdi filmin konusunu inceleyelim.Fragman en aşağıda...

Cumhuriyetçi bir gazetenin editörüyle yapılan bir iş görüşmesinin can sıkıcı finalinde ilk kez karşılaşan Büşra ile gazeteci-yazar Yaman’ın yolu, olaylı bir tv programının sonrasında tekrar kesişecektir. Tam da Büşra için ailesinin söz keseceği bir zamana denk gelen bu karşılaşmalar; Büşra ve Yaman’da, özlerindeki benzerliğe göre değer kazanan bir yakınlaşmayı doğuracaktır.

Önyargılar, çevre baskısı, Yaman’ın yoga hocası sevgilisi Alara, Büşra’nın tutucu ama kişiliği gelgitlerle dolu sözlüsü Ferit ve tüm bunların yaratacağı absürd komik engellerle dolu bir yolculuk… Büşra ve Yaman birbirlerine karşı yalnızlıklarını ne kadar gizleyebilecektir?


Büşra Filmi Fragmanı izle






İlgili Kelimeler: Büşra Filmini izle , Büşra filmi full izle , Büşra Filmi Fragman izle , Büşra Filmi 19 Mart

Önemli Not
Bu yazı 19 Mart 2010 Cuma günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,,,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.
Etiketler

0 Yorum »

Yorumunu yaz!

Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım.
Soru sormak istiyorsanız yorum bölümüne bırakın.