, ,

Yetenek Sizsiniz Türkiye Başvuru Formu 2.Sezon

23 Mart 2010 Salı Yorum Yaz


Bu sezon bitti.2.Sezon başlamadan bende forumumu doldurup göndereyim, parayı kapayım diyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak yapabilirsiniz.

Yetenek Sizsiniz Başvuru Formu

"YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE" yarışmacısı olabilmeniz için;  ilk olarak lütfen acunmedya.com ' da yer alan başvuru formunun tamamını doldurunuz. Formunuz değerlendirmeye alındıktan sonra başvurunuzda verdiğiniz cep telefonuna sms daveti gönderilecektir. Sms davetini  acunmedya.com ' da  onayladıktan sonra size verilen gün ve saatte ön elemeye katılınız. Ön elemeden geçip yarışmada sahne almaya hak kazandığınız zaman ise "YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE"  ekibi sizinle telefonla iletişime geçecektir Ekip üyeleri formunuzda ki yarışmacı numaranız ve girmiş olduğunuz diğer bilgilerinizi teyit ettikten sonra size yarışma hakkında gerekli bilgileri verecektir. Lütfen, sizi arayan kişilerden bu bilgileri teyit etmesini isteyin. Acunmedya tarafından yapılmakta olan hiçbir programa ait, hiçbir seçmede kesinlikle bir ücret talep edilmemektedir.

İlgili Kelimeler: Yetenek Sizsiniz Türkiye Başvuru Formu,Yetenek Sizsiniz 2.Sezon Başvuru Formu

Önemli Not
Bu yazı 23 Mart 2010 Salı günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.
Etiketler

0 Yorum »

Yorumunu yaz!

Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım.
Soru sormak istiyorsanız yorum bölümüne bırakın.